Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • TERRA: een onderzoekscentrum voor de landbouw van de toekomst in Gembloux

  Het gloednieuw internationaal onderzoekscentrum Terra werd onlangs ingehuldigd in Gembloux. Deze spitstechnologische infrastructuur is uniek in België en legt zich toe op onderzoek in biologische engineering op het gebied van voedingsindustrie, landbouw, biotechnologie, milieu en bosbouw.

  Lees meer
 • Medinbio, een Naams bedrijf, krijgt de Marianne de Cristal 2018

  De ‘Marianne de Cristal’ prijs werd op 16 mei 2018 uitgereikt aan Medinbio, een Naamse onderneming die gevestigd is in het bedrijvenpark Crealys®.

  Lees meer
 • BSolutions Belgisch laureaat van de Green Solitions Awards 2017

  Nadat ze al 15 jaar samenwerkten in dienst van verschillende architectenbureaus en bouwbedrijven richten Philippe Decock en Jean-Marie Dehalleux eind 1998 BSolutions op, een geïntegreerd studie- en architectenbureau dat bouwprojecten voor gebouwen van a tot z in goede banen leidt.

  Lees meer
 • BDO trekt binnenkort in zijn nieuwe kantoren in het bedrijvenpark Crealys®

  Het BDO-netwerk werd in 1963 opgericht door drie Europese kantoren, Binder (UK), Dijker (NL) en Otte (D) (die de initialen van het logo van BDO vormen), samen met een Amerikaans en een Canadees bedrijf. Vandaag behoort BDO tot de grootste structuren in de wereld in de sectoren audit, boekhouding, fiscaliteit en consultancy.

  Lees meer
 • GLUTTON®, EEN AFVALZUIGER VAN DE NIEUWE GENERATIE EN INVESTERINGEN IN MECALYS®

  Christian Lange, oprichter van Lange Christian N.V., ontwierp de zuiger voor stedelijk afval al in 1994, als oplossing om steden net te houden.

  Lees meer
 • Bouge: een bedrijvenpark dat zich toespitst op de gezondheid en de veroudering van de bevolking

  Het BEP is van plan om een nieuw bedrijvenpark uit te bouwen op 13 hectare in Bouge. Dit zal aansluiten op de recentste parken (zoals Ecolys® dat inzoomt op de sector van de duurzame bouw) en zo de logica van de verdere specialisering van de bedrijvenparken voortzetten. Voor Bouge viel de keuze op het thema van de gezondheid en meer bepaald producten en diensten die verbonden zijn aan de veroudering van de bevolking. Dit is het resultaat van een grondige denkoefening over de positionering van Namen, de aanwezigheid van kernactoren uit de sector en de vooruitzichten op het vlak van economische ontwikkeling van dit kanaal. Het park zal Care-YS gedoopt worden.

  Lees meer
 • Een ambitieus project aan de ingang van het bedrijvenpark Ecolys®

  Het project van het Ecolys® Actibel Business Center, het is de ROPS-veilingzaal, 10.500 m² met variabele kantooroppervlakken; zalen voor meetings, conferenties, evenementen, een brasserie-restaurant, een hotel, dat de stad Namen extra ademruimte zal geven voor het onthaal van grote groepen (internationale beurzen, evenementen zoals het KIKK Festival, …); en parkeerplaatsen; maar ook een gedeelde werkzone en een fitnessruimte voor de gebruikers van het gebouw.

  Lees meer
 • Coris BioConcept viert zijn 20ste verjaardag en investeert in Crealys®

  >De Directeur van Coris schetste kort de geschiedenis van het bedrijf, op een ludieke maar pragmatische toon. Hij beklemtoonde hoe moeilijk start-ups en KMO’s het hun hele leven lang  hebben om competitief en innovatief te blijven … maar ook hoeveel voldoening het schenkt als de doelen gehaald worden en in dit geval zelfs als het helpt om mensenlevens te redden.

  Lees meer