Nieuws

 • BSolutions Belgisch laureaat van de Green Solitions Awards 2017

  Nadat ze al 15 jaar samenwerkten in dienst van verschillende architectenbureaus en bouwbedrijven richten Philippe Decock en Jean-Marie Dehalleux eind 1998 BSolutions op, een geïntegreerd studie- en architectenbureau dat bouwprojecten voor gebouwen van a tot z in goede banen leidt.

  Lees meer
 • BDO trekt binnenkort in zijn nieuwe kantoren in het bedrijvenpark Crealys®

  Het BDO-netwerk werd in 1963 opgericht door drie Europese kantoren, Binder (UK), Dijker (NL) en Otte (D) (die de initialen van het logo van BDO vormen), samen met een Amerikaans en een Canadees bedrijf. Vandaag behoort BDO tot de grootste structuren in de wereld in de sectoren audit, boekhouding, fiscaliteit en consultancy.

  Lees meer
 • GLUTTON®, EEN AFVALZUIGER VAN DE NIEUWE GENERATIE EN INVESTERINGEN IN MECALYS®

  Christian Lange, oprichter van Lange Christian N.V., ontwierp de zuiger voor stedelijk afval al in 1994, als oplossing om steden net te houden.

  Lees meer
 • Bouge: een bedrijvenpark dat zich toespitst op de gezondheid en de veroudering van de bevolking

  (FR) Le parc Care-YS accueillera des entreprises et acteurs du secteur lié au vieillissement de la population. Les perspectives en matière de développement économique de cette filière sont à l'étude afin de fixer des priorités aux actions à mener.

  Lees meer
 • Een ambitieus project aan de ingang van het bedrijvenpark Ecolys®

  Het project van het Ecolys® Actibel Business Center, het is de ROPS-veilingzaal, 10.500 m² met variabele kantooroppervlakken; zalen voor meetings, conferenties, evenementen, een brasserie-restaurant, een hotel, dat de stad Namen extra ademruimte zal geven voor het onthaal van grote groepen (internationale beurzen, evenementen zoals het KIKK Festival, …); en parkeerplaatsen; maar ook een gedeelde werkzone en een fitnessruimte voor de gebruikers van het gebouw.

  Lees meer
 • Coris BioConcept viert zijn 20ste verjaardag en investeert in Crealys®

  (FR) Le Directeur de CORIS a résumé l’histoire de l’entreprise, sur un ton drôle et pragmatique, afin de rappeler les difficultés que les start up et PME rencontrent tout au long de leur vie, pour rester compétitive et innovante,… mais également l’immense satisfaction de réaliser ses objectifs et, dans le cas présent, de pouvoir contribuer à sauver des vies

  Lees meer