Nieuws

 • (FR) Record: 18 modules de bâtiments relais ont trouvé preneur en cette rentrée

  (FR) 18 modules ont trouvé preneur pendant l'été 2019 parmi les halls-relais et centres d'entreprises de Bep Expansion économique : un record qui traduit le bon comportement de l'implantation de jeunes entreprises et startups en Province de Namur. Elles y bénéficient d'espaces adaptés mais aussi d'un accompagnement de conseillers professionnels et expérimentés afin de donner le petit coup de pouce bien utile parfois à ces projets d'entrepreneurs. Un chiffre record pour le Namurois.

  Lees meer
 • (FR) FYTOFEND PRODUIT SES BIOPESTICIDES À CREALYS®

  (FR) Une nouvelle étape vient marquer la collaboration de plus de 10 ans entre le BEP et Fytofend : cette ancienne spin off de l’Université de Namur vient de s’installer dans ses bâtiments tout neufs à Crealys®.

  Lees meer
 • KANTOREN EN MODULES OM UW ACTIVITEIT OP TE STARTEN

  Het BEP beheert tijdelijke bedrijfsruimtes voor jonge bedrijven die hun activiteiten opzetten. Het gaat om moduleerbare kantoren en ateliers. U wil de sprong wagen? Bekijk wat wij u kunnen bieden.

  Lees meer
 • SUCCESS STORY - Cafés Delahaut neemt zijn intrek in Ecolys®

  Het familiebedrijf Cafés Delahaut houdt zijn emblematische winkel in het Naamse stadscentrum, maar heeft binnenkort ook een productiefabriek in Ecolys®.

  Lees meer
 • ANDENNE: GROTE INVESTERING DOOR DE LEIDER IN STEDELIJKE SCHOONMAAKMACHINES, GLUTTON®

  Glutton ® Cleaning Machines investeerden 8,5 miljoen euro voor deze nieuwe fabriek van 7000 m ² aan Andenne, op het economische bedrijventerrein Guy alys, wat hemin staat stelt zijn productiecapaciteit van de beroemde stofzuigers van stedelijke, huidig afval in 6000 steden van 70 verschillende landen te verdubbelen. Het is nabij ongeveer twintig andere bedrijven die in de loop van de oprichting op hetzelfde park!

  Lees meer
 • GRAMITHERM® KIEST SAMBREVILLE (NAMEN) VOOR DE OPRICHTING VAN ZIJN PRODUCTIE-UNIT

  CLEAN INSULATING TECHNOLOGIEËN (CIT, Lausanne - Zwitserland) en regionaal fonds INVESTSUD beperkt bedrijf en NAMUR INVEST zet een partij in een industriële gezamenlijke onderneming in de Provincie van Namen (België): De beperkte onderneming van GRAMITHERM Europa. Deze eerste dochteronderneming van CIT zal zich toeleggen op de productie en distributie voor Europa van GRAMITHERM ®, een nieuwe generatie natuurlijke isolatiepanelen met gras.

  Lees meer
 • NAAMSE 'FACTORIES OF THE FUTURE' IN DE KIJKER!

  Digitaal Wallonië, ondersteunt KMO Waals om hun digitale transformatie te versterken, via het bewustmakingsaspect, de diagnose en de ondersteuning. In 2019 werden twee naamwoorden onderscheiden: ? Digitale Schmitz Digitale drukkerij en visuele oplossingen voor Ciney, ambassadeur in de productie van wereldklasse. Zijn baas, Bruno Schmitz, ontving zijn prijs van de handen van Delphine Marot du BEP, die de onderneming(maatschappij) enkele jaren begeleidt, in het bijzonder met betrekking tot innovatief beheer. ? De Menuiserie Riche van Mariembourg werd erkend ambassadeur in de categorie " Slimme productie".

  Lees meer
 • SCHEEPSWERF MEUSE en SAMBRE BREIDT UIT

  De scheepswerf Meuse en Sambre besloten om Seilles-Andenne te investeren in een nieuwe productie-eenheid waardoor haar zijn producten nog kan verbeteren ten voordele van zijn lokale en internationale klanten. Het heeft momenteel 4 vestigingen in Wallonië.

  Lees meer