Nieuws

RespecTable: begeleid en gevestigd op Ecolys®, een winnende combo!

56237_520388244657671_685812959_o

Wij begeleiden u in uw ontwikkeling! Het BEP is er voor ondernemingen die zich op een bedrijvenpark willen vestigen en/of hun business een boost willen geven. Ontdek het succesverhaal van RespecTable, de nieuwe eigenaar van een terrein op Ecolys®! 

Een terrein kopen om beter te kunnen groeien

In 2013 lanceerde Adrien Meirlaen zijn bedrijf in timmer- en schrijnwerk. Hij is begaan met ecologie en heeft een voorliefde voor korte ketens. In 2017 behaalde hij het statuut van Gecertificeerd Ambachtsman van de FOD Economie en in 2018 kreeg zijn bedrijf het label Bois Local van het Office économique wallon du bois (Waals economisch bureau voor hout).

Maar daar laat de ondernemer uit Namen het niet bij. In 2020 ontwikkelde hij LesPetitsDoigts, dat gespecialiseerd is in meubels en decoratie uit lokaal massief hout. Dit jaar lanceert hij met de hulp van het BEP het project RobinWood voor de verwerking van lokaal acaciahout in de circulaire economie. 

 

ONTDEK HOE ONZE ADVISEURS ADRIEN HEBBEN BEGELEID

Een hoofd vol projecten, een constante groei, een verlangen om zich ergens te vestigen: om al die redenen besloot deze inwoner van Namen een terrein te kopen.

Ecolys®, de logische keuze

Dit tweede thematische bedrijvenpark aan de ingang van de Waalse hoofdstad is gericht op duurzaamheid. Het was dan ook een logische keuze voor de oprichter van RespecTable om zich hier te vestigen met zijn bedrijf. Hij hecht belang aan zijn ecologische voetafdruk en besloot een houtgestookte ketel te gebruiken, zijn afval af te voeren via aangepaste containers en werknemers uit de buurt in dienst te nemen om zachte mobiliteit aan te moedigen. Het bedrijf past perfect in het duurzame model van Ecolys®.

Alles over dit thematische bedrijvenpark

Ecolys in detail

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.