De provincie Namen in cijfers

 • 45
  KMO’s EN HEEL KLEINE ONDERNEMINGEN DIE ZICH IN 2016 IN NAMEN VESTIGDEN
 • 34
  BEDRIJVENZONES
 • 1300
  ONDERZOEKERS
 • 121
  CONTACTEN MET BUITENLANDSE INVESTEERDERS
 • 2
  UNIVERSITEITEN

Waar kan je je vestigen?

ONZE BEDRIJVENZONES

Het BEP beschikt over 34 bedrijvenzones, wat neerkomt op 1.300 hectare met 1.350 ondernemingen en 15.000 werknemers.

Lees meer

ONZE ONDERNEMINGEN

Incubatoren, gemeenschappelijke halls, opdeelbare kantoren, op basis van abonnement toegankelijke ruimten,  FabLab,  LivingLab enz. Hoe groot of hoe klein je onderneming ook is en in welke sector ze ook actief mag zijn, we begeleiden je in je zoektocht naar een plaats om je project te vestigen.

Lees meer

Ze hebben er allemaal voor gezorgd!

 • ACTIBEL INVESTEERT MASSAAL IN ECOLYS

  Paul de Sauvage, Actibel CEO

  Dit ambitieuze project « Business Center Actibel ECOLYS » bij de ingang van de economische bedrijvenzone Ecolys, op een terrein van meer dan 3 ha, bestaat uit een multifunctioneel gebouw van 30.900m² .

 • BELGIAN VOLITION KOOS VOOR CREALYS

  Gaetan Michel PhD, CEO

  De vertegenwoordigers van VOLITION RX (USA), beursgenoteerd in New York, waaronder Cameron Reynolds, Voorzitter en CEO, en Singapore Volition (oorspronkelijke moedermaatschappij) steunden het opstarten van hun dochter die vanuit Wallonië de volledige operationele ontwikkeling van de groep verzorgt. Ze zijn het allemaal eens over het positieve imago van de Waalse Biotechsector in het buitenland.

News

Alles zien
 • (FR) Le secteur de la chimie est bien présent en Province de Namur

  (FR) L’entreprise chimique Inovyn vient de dévoiler un plan d’investissement de 100 millions d’euros sur son site de Jemeppe-sur-Sambre (province de Namur). C'est la plus importante unité de production du groupe. L'emploi y est de près de 500 personnes, des recrutements étant prévus.
 • Het Vlaamse BVI.BE bouwt een KMO-park uit in Floreffe

  BVI.BE zette een nieuw park op de sporen in de gemeente Floreffe. Het zal 30 units omvatten (van 144 m2 tot 1.650 m2) voor opslag en productie. De oppervlakken kunnen gecombineerd worden met enkele kantoorruimtes en een professionele showroom en tegelijk een optimaal beheer van de collectieve zones. Het KMO-park tussen Namen en Charleroi zal op termijn 24.000 m² in verkoop hebben. In Vlaanderen is dit concept intussen al goed ingeburgerd.
 • Gezondere garnalen op uw bord, dankzij Artechno in Crealys®

  Artechno is een bedrijf dat gevestigd is in het wetenschapspark Crealys®. Zijn kernactiviteit draait rond kwaliteit, voedselveiligheid en de weerstand tegen ziektes bij mensen, dieren en planten. Het bedrijf verwelkomde een afvaardiging uit Vietnam, een belangrijke partner in de toepassingen die vooral verband houden met de garnaalkweek. Op deze markt van formaat helpt Artechno om het gebruik van antibiotica en chemische producten in de aquacultuur terug te dringen.

Een vraag, een verzoek?
Contacteer ons!

Les champs marqués d'un * sont requis.