De provincie Namen in cijfers

 • 1400
  KMO’s EN HEEL KLEINE ONDERNEMINGEN DIE ZICH IN 2016 IN NAMEN VESTIGDEN
 • 35
  BEDRIJVENZONES
 • 1300
  ONDERZOEKERS
 • 43
  CONTACTEN MET BUITENLANDSE INVESTEERDERS
 • 2
  UNIVERSITEITEN

Waar kan je je vestigen?

ONZE BEDRIJVENZONES

Het BEP beschikt over 34 bedrijvenzones, wat neerkomt op 1.300 hectare met 1.350 ondernemingen en 15.000 werknemers.

Lees meer

ONZE ONDERNEMINGEN

Incubatoren, gemeenschappelijke halls, opdeelbare kantoren, op basis van abonnement toegankelijke ruimten,  FabLab,  LivingLab enz. Hoe groot of hoe klein je onderneming ook is en in welke sector ze ook actief mag zijn, we begeleiden je in je zoektocht naar een plaats om je project te vestigen.

Lees meer

Ze hebben er allemaal voor gezorgd!

 • GLUTTON®, a new generation of vacuum cleaners and investments in MECALYS®

  (FR) CEO de l'entreprise GLUTTON

  (FR) La société Glutton, conceptrice de l'aspirateur urbain Glutton, s'implante sur le parc d'activité économique Mécalys, un choix stratégique pour son activité.

 • ACTIBEL INVESTEERT MASSAAL IN ECOLYS

  Paul de Sauvage, Actibel CEO

  Dit ambitieuze project « Business Center Actibel ECOLYS » bij de ingang van de economische bedrijvenzone Ecolys, op een terrein van meer dan 3 ha, bestaat uit een multifunctioneel gebouw van 30.900m² .

 • BELGIAN VOLITION KOOS VOOR CREALYS

  Gaetan Michel PhD, CEO

  De vertegenwoordigers van VOLITION RX (USA), beursgenoteerd in New York, waaronder Cameron Reynolds, Voorzitter en CEO, en Singapore Volition (oorspronkelijke moedermaatschappij) steunden het opstarten van hun dochter die vanuit Wallonië de volledige operationele ontwikkeling van de groep verzorgt. Ze zijn het allemaal eens over het positieve imago van de Waalse Biotechsector in het buitenland.

News

Alles zien
 • KANTOREN EN MODULES OM UW ACTIVITEIT OP TE STARTEN

  Het BEP beheert tijdelijke bedrijfsruimtes voor jonge bedrijven die hun activiteiten opzetten. Het gaat om moduleerbare kantoren en ateliers. U wil de sprong wagen? Bekijk wat wij u kunnen bieden.
 • ANDENNE: GROTE INVESTERING DOOR DE LEIDER IN STEDELIJKE SCHOONMAAKMACHINES, GLUTTON®

  Glutton ® Cleaning Machines investeerden 8,5 miljoen euro voor deze nieuwe fabriek van 7000 m ² aan Andenne, op het economische bedrijventerrein Guy alys, wat hemin staat stelt zijn productiecapaciteit van de beroemde stofzuigers van stedelijke, huidig afval in 6000 steden van 70 verschillende landen te verdubbelen. Het is nabij ongeveer twintig andere bedrijven die in de loop van de oprichting op hetzelfde park!
 • GRAMITHERM® KIEST SAMBREVILLE (NAMEN) VOOR DE OPRICHTING VAN ZIJN PRODUCTIE-UNIT

  CLEAN INSULATING TECHNOLOGIEËN (CIT, Lausanne - Zwitserland) en regionaal fonds INVESTSUD beperkt bedrijf en NAMUR INVEST zet een partij in een industriële gezamenlijke onderneming in de Provincie van Namen (België): De beperkte onderneming van GRAMITHERM Europa. Deze eerste dochteronderneming van CIT zal zich toeleggen op de productie en distributie voor Europa van GRAMITHERM ®, een nieuwe generatie natuurlijke isolatiepanelen met gras.
 • NAAMSE 'FACTORIES OF THE FUTURE' IN DE KIJKER!

  Digitaal Wallonië, ondersteunt KMO Waals om hun digitale transformatie te versterken, via het bewustmakingsaspect, de diagnose en de ondersteuning. In 2019 werden twee naamwoorden onderscheiden: ? Digitale Schmitz Digitale drukkerij en visuele oplossingen voor Ciney, ambassadeur in de productie van wereldklasse. Zijn baas, Bruno Schmitz, ontving zijn prijs van de handen van Delphine Marot du BEP, die de onderneming(maatschappij) enkele jaren begeleidt, in het bijzonder met betrekking tot innovatief beheer. ? De Menuiserie Riche van Mariembourg werd erkend ambassadeur in de categorie " Slimme productie".
 • SCHEEPSWERF MEUSE en SAMBRE BREIDT UIT

  De scheepswerf Meuse en Sambre besloten om Seilles-Andenne te investeren in een nieuwe productie-eenheid waardoor haar zijn producten nog kan verbeteren ten voordele van zijn lokale en internationale klanten. Het heeft momenteel 4 vestigingen in Wallonië.

Een vraag, een verzoek?
Contacteer ons!

Les champs marqués d'un * sont requis.