De provincie Namen in cijfers

 • 45
  KMO’s EN HEEL KLEINE ONDERNEMINGEN DIE ZICH IN 2016 IN NAMEN VESTIGDEN
 • 34
  BEDRIJVENZONES
 • 1300
  ONDERZOEKERS
 • 121
  CONTACTEN MET BUITENLANDSE INVESTEERDERS
 • 2
  UNIVERSITEITEN

Waar kan je je vestigen?

ONZE BEDRIJVENZONES

Het BEP beschikt over 34 bedrijvenzones, wat neerkomt op 1.300 hectare met 1.350 ondernemingen en 15.000 werknemers.

Lees meer

ONZE ONDERNEMINGEN

Incubatoren, gemeenschappelijke halls, opdeelbare kantoren, op basis van abonnement toegankelijke ruimten,  FabLab,  LivingLab enz. Hoe groot of hoe klein je onderneming ook is en in welke sector ze ook actief mag zijn, we begeleiden je in je zoektocht naar een plaats om je project te vestigen.

Lees meer

Ze hebben er allemaal voor gezorgd!

 • ACTIBEL INVESTEERT MASSAAL IN ECOLYS

  Paul de Sauvage, Actibel CEO

  Dit ambitieuze project « Business Center Actibel ECOLYS » bij de ingang van de economische bedrijvenzone Ecolys, op een terrein van meer dan 3 ha, bestaat uit een multifunctioneel gebouw van 30.900m² .

 • BELGIAN VOLITION KOOS VOOR CREALYS

  Gaetan Michel PhD, CEO

  De vertegenwoordigers van VOLITION RX (USA), beursgenoteerd in New York, waaronder Cameron Reynolds, Voorzitter en CEO, en Singapore Volition (oorspronkelijke moedermaatschappij) steunden het opstarten van hun dochter die vanuit Wallonië de volledige operationele ontwikkeling van de groep verzorgt. Ze zijn het allemaal eens over het positieve imago van de Waalse Biotechsector in het buitenland.

News

Alles zien
 • BSolutions Belgisch laureaat van de Green Solitions Awards 2017

  Nadat ze al 15 jaar samenwerkten in dienst van verschillende architectenbureaus en bouwbedrijven richten Philippe Decock en Jean-Marie Dehalleux eind 1998 BSolutions op, een geïntegreerd studie- en architectenbureau dat bouwprojecten voor gebouwen van a tot z in goede banen leidt.
 • BDO trekt binnenkort in zijn nieuwe kantoren in het bedrijvenpark Crealys®

  Het BDO-netwerk werd in 1963 opgericht door drie Europese kantoren, Binder (UK), Dijker (NL) en Otte (D) (die de initialen van het logo van BDO vormen), samen met een Amerikaans en een Canadees bedrijf. Vandaag behoort BDO tot de grootste structuren in de wereld in de sectoren audit, boekhouding, fiscaliteit en consultancy.
 • Een ambitieus project aan de ingang van het bedrijvenpark Ecolys®

  Het project van het Ecolys® Actibel Business Center, het is de ROPS-veilingzaal, 10.500 m² met variabele kantooroppervlakken; zalen voor meetings, conferenties, evenementen, een brasserie-restaurant, een hotel, dat de stad Namen extra ademruimte zal geven voor het onthaal van grote groepen (internationale beurzen, evenementen zoals het KIKK Festival, …); en parkeerplaatsen; maar ook een gedeelde werkzone en een fitnessruimte voor de gebruikers van het gebouw.
 • Coris BioConcept viert zijn 20ste verjaardag en investeert in Crealys®

  (FR) Le Directeur de CORIS a résumé l’histoire de l’entreprise, sur un ton drôle et pragmatique, afin de rappeler les difficultés que les start up et PME rencontrent tout au long de leur vie, pour rester compétitive et innovante,… mais également l’immense satisfaction de réaliser ses objectifs et, dans le cas présent, de pouvoir contribuer à sauver des vies

Een vraag, een verzoek?
Contacteer ons!

Les champs marqués d'un * sont requis.