Nieuws

Twee nieuwe inhuldigingen op bedrijvenparken in Namen

Inauguration ecolys andenne bep namur

Op vrijdag 30 september 2022 stonden er niet één, maar twee inhuldigingen op het programma op bedrijvenparken in de provincie Namen.

In de kijker: de investering van Carlier Bois en de nieuwe kantoren van Esquisse! 

Een familiebedrijf

De eerste inhuldiging vond plaats op het bedrijvenpark Ecolys® en werd georganiseerd door Carlier Bois. Het bedrijf is welgekend in Namen en mag volgend jaar 90 kaarsjes uitblazen. Al drie generaties volgden elkaar op aan het roer van het bedrijf, dat zich mettertijd opwerkte tot een referentie in zijn domein voor de regio.

Oorspronkelijk was het bedrijf gevestigd aan de Avenue Albert 1, bij het binnenrijden van Namen. Het management koos ervoor om uit te breiden en hun personeel betere werkomstandigheden te bieden. Dat kon enkel in een gebouwencomplex dat groot genoeg is om te groeien en beter aangepast is aan de behoeften van een groeiende klantenkring, die een steeds ruimer assortiment verwacht om zelf te kunnen blijven ontwikkelen.

En dat is het geval in de enorme magazijnen en ateliers aan de ingang van de site, wat het terrein nog aantrekkelijker maakt.

Alle handelsactiviteiten voor professionals zijn er ondergebracht, samen met een zelfbedieningspunt waar de producten worden voorgesteld in aanwezigheid van het hele verkoopteam.
Die afdeling staat in voor de verwerking van hout en panelen en voor de distributie van afwerkingsproducten voor gebouwen.
In de mechanische werkplaats wordt het hout geschaafd, geprofileerd, verzaagd, geïmpregneerd, verlijmd, … terwijl in de timmerwerkplaats binnendeuren op maat worden gemaakt met de modernste productieapparatuur.
Bois Service is een gespecialiseerde zelfbedieningszaak van meer dan 3000 m² met een ruim assortiment houtproducten, panelen, lijstwerk, deuren en lambriseringen maar ook ijzerwaren, lijm, verf, decoratie, gereedschap, … De zaak zal blijven opereren met dezelfde installaties als voorheen.
Een 60-tal personeelsleden die in de nieuwe vestiging zijn tewerkgesteld, vertoeven sinds enkele maanden op hun nieuwe werkplek. Er waren heel wat klanten en leveranciers aanwezig op het feestelijke evenement.

Een mooie groei

De tweede inhuldiging vond plaats bij Esquisse, op het bedrijvenpark van La Houssaie. Het bedrijf opende de deuren van zijn nieuwe kantoren in de vestiging van Andenne.   

Het architectenbureau werd zo’n 20 jaar geleden opgericht door Pierre Strijckmans en Maxime Verwilghen. Sindsdien realiseerde het tientallen projecten in heel Wallonië. Het bureau is sterk aanwezig in de provincies Namen, Waals-Brabant en de regio rond Luik. Naast woningen ontwerpt en bouwt Esquisse ook openbare gebouwen zoals scholen en bedrijfspanden, maar ook gebouwen voor industrie en ambachten. Het bureau kan bogen op heel wat expertise dankzij het tiental architecten die dagelijks de reputatie van het bedrijf alle eer aandoen.

We wensen beide bedrijven veel succes toe in hun nieuwe vestigingen.            

Wilt u zich ook in de provincie Namen vestigen?

contact ons!

 

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.