Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • EEN NIEUWE INVESTEERDER IN ECOLYS: VERS, DAT IS SUD-FRESH

  Enkele weken geleden liepen nieuwe werken in Ecolys af: het bedrijf Sud-Fresh, dat gespecialiseerd is in de logistiek van voedingsproducten op gecontroleerde temperatuur, vers en diepvries, vestigde er zijn logistiek centrum voor Wallonië, op een oppervlakte van meer dan 5000 m². Daar horen 70 arbeidsplaatsen bij. Massastromen maken het mogelijk om bijkomende verplaatsingen te vermijden. Het bedrijf draagt sinds 2013 het keurmerk 'Lean & Green' en kreeg in 2019 zijn eerste Lean & Green Ster.

  Lees meer
 • DE KORTE-KETENFABRIEK BY PAYSANS-ARTISANS

  Het vastgoedproject van Paysans-Artisans in de bedrijvenzone Ecolys® krijgt vorm. Trefwoorden: korte keten, lokale producenten, bundeling.

  Lees meer
 • THELIS IS 30 EN HULDIGT ZIJN NIEUWE LOKALEN IN NANINNE IN

  Op woensdag 22 oktober vierde het bedrijf Thelis dubbel feest: in het bijzijn van talloze genodigden huldigden zijn bedrijfsleiders hun nieuwe installaties in, die gebouwd werden op het laatste terrein dat nog te koop was in het bedrijvenpark van Naninne. Ze vierden er ook het dertigjarig bestaan van de onderneming. Dit was voor gedelegeerd bestuurder Frédéric Peters de gedroomde kans om al zijn personeel in de bloemetjes te zetten.

  Lees meer
 • RECORD: 18 MODULES VAN DOORGANGSGEBOUWEN VONDEN EEN KOPER BIJ DE START VAN HET WERKJAAR

  In de zomer van 2019 vonden 18 modules in de doorgangsgebouwen en bedrijvencentra van BEP Expansion économique een koper: een record dat duidelijk maakt dat de vestiging van jonge bedrijven en starters in de provincie Namen goed draait. Ze trekken er partij van aangepaste ruimtes, maar ook van begeleiding van professionele en ervaren adviseurs om dat extra duwtje in de rug te geven dat soms erg nuttig is voor deze projecten van ondernemers. Een recordcijfer voor het Naamse.

  Lees meer
 • FYTOFEND PRODUCEERT ZIJN BIOPESTICIDEN IN CREALYS®

  Er werd een nieuwe stap gezet in de samenwerking van meer dan 10 jaar tussen het BEP en Fytofend: deze oude spin-off van de Universiteit van Namen nam onlangs zijn intrek in zijn nagelnieuwe gebouwen in Crealys®.

  Lees meer
 • KANTOREN EN MODULES OM UW ACTIVITEIT OP TE STARTEN

  Het BEP beheert tijdelijke bedrijfsruimtes voor jonge bedrijven die hun activiteiten opzetten. Het gaat om moduleerbare kantoren en ateliers. U wil de sprong wagen? Bekijk wat wij u kunnen bieden.

  Lees meer
 • SUCCESS STORY - Cafés Delahaut neemt zijn intrek in Ecolys®

  Het familiebedrijf Cafés Delahaut houdt zijn emblematische winkel in het Naamse stadscentrum, maar heeft binnenkort ook een productiefabriek in Ecolys®.

  Lees meer
 • ANDENNE: GROTE INVESTERING DOOR DE LEIDER IN STEDELIJKE SCHOONMAAKMACHINES, GLUTTON®

  Glutton ® Cleaning Machines investeerden 8,5 miljoen euro voor deze nieuwe fabriek van 7000 m ² aan Andenne, op het economische bedrijventerrein Guy alys, wat hemin staat stelt zijn productiecapaciteit van de beroemde stofzuigers van stedelijke, huidig afval in 6000 steden van 70 verschillende landen te verdubbelen. Het is nabij ongeveer twintig andere bedrijven die in de loop van de oprichting op hetzelfde park!

  Lees meer