Nieuws

Trends Gazellen 2022 - onze bedrijven laten van zich horen!

trends gazelles

Elk jaar bekroont Trends de snelgroeiende kleine, middelgrote en grote ondernemingen van elke provincie met de Trends Gazellen. Verschillende ondernemingen van onze bedrijvenparken staan in de kijker!

De genomineerden uit onze bedrijvenparken zijn…

In de categorie grote ondernemingen:

Aseptic Technologies, Tilman, Coris Bioconcept, Prova-Mr.Bricolage, Nonet, Carlier Bois, Covivins, Lannutti, Glutton Cleaning Machines, Aldi Gembloux, Materne Confilux, Benelmat, Civadis, Société Coopérative Agricole de la Meuse, Stabilame, Analis, Jumatt, Menetam.

In de categorie middelgrote ondernemingen

Eecocur, Pro-Energie, Etablissements Fréféric Pessleux, Evocells, Ms Motor, Menuiserie Pierre Alexandre, GIM Wallonië, D.L.D.B.-WAKO, Coexpair, Ideatec, Coene, THT, Refrinam, Roof Isolation, Bio-Life, Chimsco, Patigny Mazout, Beal International, CDC – Cabines de Ciney, Le Pain d’Antan, KTM – Sportmotorcycle Belgium, Ineo, Wama-Beef, la Cuisine des Champs, Cosse Entreprise. 

In de categorie kleine ondernemingen:

Paysans-Artisans, Goblet Julien Menuiserie, Travaux Divers Namurois, Dubois Habitat, Alain Tolleneer, Cafés Delahaut, A.P.C Food, La Scala, Her-Win, Progenus, Soulier Electricité, Maison D&V.

De selectie

De Trends Gazellen worden geselecteerd op basis van verschillende criteria, zoals de toegevoegde waarde van het bedrijf en de groei van die waarde, de groei in personeel en de groei van de cashflow. Het idee is om elke gazelle dezelfde kans te geven om de titel “Trends Gazellen Ambassadeur in de wacht te slepen. 

Lees meer over de selectiecriteria

De grote winnaars uit Namen

Eecocur krijgt de eerste plaats in de categorie middelgrote ondernemingen.
Eecocur is gevestigd in ons bedrijvenpark in Fernelemont en is gespecialiseerd in hydraulische werken, maar daar blijft het niet bij! In 2016 besloten drie bevriende boeren in het bedrijf te investeren. Sinds die overname heeft het bedrijf via een reeks investeringen het machinepark en de uitrusting vernieuwd, wat nodig was om hun activiteiten te diversifiëren. Een groot succes!

 

In de categorie kleine ondernemingen sleepte Paysans-Artisans de titel “Trends Gazellen Ambassadeur” in de wacht. De coöperatieve van producenten en consumenten werd in 2013 opgericht om kleinschalige landbouw en ambachten onder de aandacht te brengen door ze zowel online als in fysieke winkels te verkopen. Daarnaast is het bedrijf ook betrokken bij verschillende andere projecten, waaronder “Fabrique Circuit Court” dat gevestigd is op Ecolys® 

Ontdek dit mooie voorbeeld van synergieën

Het nationale evenement

Eecocur eindigde op de 15e plaats in het nationale klassement, naast PMSweet en Pro-Energie. Paysans-Artisans werd 8e in de categorie kleine ondernemingen. 

Een dikke proficiat aan onze bedrijven uit Namen!

Op zoek naar een gebouw of terrein? 

meer informatie

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.