Nieuws

Condrolys®: een nieuwe identiteit voor het bedrijvenpark van Ciney-Hamois

condrolys

Het bedrijvenpark van Ciney en Hamois is 120 hectare groot en ligt dichtbij enkele grote verkeersaders. Dankzij een nieuwe uitbreiding van 51 hectare kunnen we 110 extra bedrijven verwelkomen, goed voor 1000 banen. De ideale gelegenheid om het bedrijvenpark een nieuw gezicht te geven: Condrolys®!

Condrolys®: in het hart van de Condroz

Het bedrijvenpark Condrolys® dankt zijn naam aan de omliggende regio: de Condroz. De Condroz is een groene oase die zich uitstrekt van de Lacs de l’Eau d’Heure (in het westen) tot aan het Pays de Herve (in het oosten). De streek ligt ten zuiden van Samber en Maas en doorkruist de provincies Namen, Henegouwen en Luik. Ciney is de hoofdstad.

Voor het BEP was de nieuwe uitbreiding het ideale moment om het bedrijvenpark een sterkere identiteit te geven. Het resultaat is een nieuw logo (zie hiernaast) en een grafisch charter.

„Elke dag opnieuw merken we hoe belangrijk de goede ligging van Ciney is voor onze bereikbaarheid, dichtbij de grote verkeersassen en pal in het centrum van Wallonië” 
Frédérick Botin – Directeur Algemene Diensten van de AWE

De uitbreiding: nieuwe bedrijven en nieuwe jobs

Sinds de oprichting in de jaren 1970 is het bedrijvenpark van Ciney-Hamois, vandaag Condrolys®, altijd een aantrekkingspool geweest.

Begin 2022 telt het bedrijvenpark maar liefst 120 bedrijven, goed voor zo’n 1000 jobs. Gezien het toenemende plaatsgebrek wordt Condrolys® uitgebreid, in eerste instantie met 20,3 hectare en later tot 51 hectare. Zo kunnen we zo’n 110 extra bedrijven verwelkomen, goed voor 1000 jobs.

Bezoek aan Condrolys®

Op 23 september organiseerde het BEP Expansion Economique een opendeurdag op het bedrijvenpark: de ideale gelegenheid om enkele bedrijven te bezoeken en met eigen ogen te zien welke diensten Condrolys® te bieden heeft. Een 80-tal deelnemers waren van de partij.

Overzicht van de dag (website BEP.be)

Uw bedrijf op Condrolys?

contact ons!

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.