Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • RECORD: 18 MODULES VAN DOORGANGSGEBOUWEN VONDEN EEN KOPER BIJ DE START VAN HET WERKJAAR

  In de zomer van 2019 vonden 18 modules in de doorgangsgebouwen en bedrijvencentra van BEP Expansion économique een koper: een record dat duidelijk maakt dat de vestiging van jonge bedrijven en starters in de provincie Namen goed draait. Ze trekken er partij van aangepaste ruimtes, maar ook van begeleiding van professionele en ervaren adviseurs om dat extra duwtje in de rug te geven dat soms erg nuttig is voor deze projecten van ondernemers. Een recordcijfer voor het Naamse.

  Lees meer
 • FYTOFEND PRODUCEERT ZIJN BIOPESTICIDEN IN CREALYS®

  Er werd een nieuwe stap gezet in de samenwerking van meer dan 10 jaar tussen het BEP en Fytofend: deze oude spin-off van de Universiteit van Namen nam onlangs zijn intrek in zijn nagelnieuwe gebouwen in Crealys®.

  Lees meer
 • KANTOREN EN MODULES OM UW ACTIVITEIT OP TE STARTEN

  Het BEP beheert tijdelijke bedrijfsruimtes voor jonge bedrijven die hun activiteiten opzetten. Het gaat om moduleerbare kantoren en ateliers. U wil de sprong wagen? Bekijk wat wij u kunnen bieden.

  Lees meer
 • SUCCESS STORY - Cafés Delahaut neemt zijn intrek in Ecolys®

  Het familiebedrijf Cafés Delahaut houdt zijn emblematische winkel in het Naamse stadscentrum, maar heeft binnenkort ook een productiefabriek in Ecolys®.

  Lees meer
 • ANDENNE: GROTE INVESTERING DOOR DE LEIDER IN STEDELIJKE SCHOONMAAKMACHINES, GLUTTON®

  Glutton ® Cleaning Machines investeerden 8,5 miljoen euro voor deze nieuwe fabriek van 7000 m ² aan Andenne, op het economische bedrijventerrein Guy alys, wat hemin staat stelt zijn productiecapaciteit van de beroemde stofzuigers van stedelijke, huidig afval in 6000 steden van 70 verschillende landen te verdubbelen. Het is nabij ongeveer twintig andere bedrijven die in de loop van de oprichting op hetzelfde park!

  Lees meer
 • NAAMSE 'FACTORIES OF THE FUTURE' IN DE KIJKER!

  Digitaal Wallonië, ondersteunt KMO Waals om hun digitale transformatie te versterken, via het bewustmakingsaspect, de diagnose en de ondersteuning. In 2019 werden twee naamwoorden onderscheiden: ? Digitale Schmitz Digitale drukkerij en visuele oplossingen voor Ciney, ambassadeur in de productie van wereldklasse. Zijn baas, Bruno Schmitz, ontving zijn prijs van de handen van Delphine Marot du BEP, die de onderneming(maatschappij) enkele jaren begeleidt, in het bijzonder met betrekking tot innovatief beheer. ? De Menuiserie Riche van Mariembourg werd erkend ambassadeur in de categorie " Slimme productie".

  Lees meer
 • SCHEEPSWERF MEUSE en SAMBRE BREIDT UIT

  De scheepswerf Meuse en Sambre besloten om Seilles-Andenne te investeren in een nieuwe productie-eenheid waardoor haar zijn producten nog kan verbeteren ten voordele van zijn lokale en internationale klanten. Het heeft momenteel 4 vestigingen in Wallonië.

  Lees meer
 • GROTE LENTESCHOONMAAK - OCÉ SOFTWARE DOET MEE IN CREALYS®

  Voor het derde jaar op rij deed de firma Océ Software Laboratories mee aan de Grote Lenteschoonmaak. Zo haalden de personeelsleden 26 zakken afval op in het Crealys® wetenschapspark.

  Lees meer