Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • VESALE PHARMA EEN STAP DICHTER BIJ INTERNATIONALISERING

  Vesale Pharma, naams bedrijf, zet haar internationale expansie voort door de ondertekening van een distributieovereenkomst in Mexico. Het actieve bedrijf in het onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen met probiotica kent jarenlang een belangrijke groei. Het bedacht in het bijzonder Intelsat ® voor de micro-encapsulatie van probiotica, uniek systeem.

  Lees meer
 • SILVER ECONOMY: EEN BEGELEIDINGSPROGRAMMA VOOR UW PROJECTEN

  Het hele jaar door, de BEP stelt verschillende gebeurtenissen in verband met de zilveren economie.

  Lees meer
 • BSOLUTIONS: EEN SUCCESVERHAAL

  Eind de jaren 90 nam een klein bureau van architecten, ingenieurs en stabiliteitsdeskundigen zijn intrek in een incubatorgebouw van het BEP in Crealys®. Ze waren toen met vijf. Intussen groeide het uit tot een geïntegreerd bureau van indrukwekkende afmeting dat tal van competenties in huis heeft.

  Lees meer
 • Ook de luchtvaart NEEMT EEN HOGE VLUCHT IN NAMEN

  Het is aan de Aerodroom van Temploux dat Sonaca vliegtuigen, dochteronderneming van Sonaca, assembleer de enige Belgische vlak, door het creëren van 40 banen.

  Lees meer
 • DE CHEMISCHE SECTOR IS STERK AANWEZIG IN DE PROVINCIE NAMEN

  Het chemisch bedrijf Inovyn onthulde onlangs een investeringsplan van 100 miljoen euro op zijn site van Jemeppe-sur-Sambre (provincie Namen). Het is de belangrijkste productie-unit van de groep. Er werken momenteel ongeveer 500 mensen en er zijn nog meer aanwervingen gepland.

  Lees meer
 • Inhuldiging van L'Oeuf d'Or in La Houssaie, van Cosmétologie Spinée in Beauraing en van Atelier Nihoul in Fernelmont

  De eerste bedrijven vieren hun vestiging in de nieuwe bedrijvenparken van La Houssaie en Beauraing.

  Lees meer
 • Het Vlaamse BVI.BE bouwt een KMO-park uit in Floreffe

  BVI.BE zette een nieuw park op de sporen in de gemeente Floreffe. Het zal 30 units omvatten (van 144 m2 tot 1.650 m2) voor opslag en productie. De oppervlakken kunnen gecombineerd worden met enkele kantoorruimtes en een professionele showroom en tegelijk een optimaal beheer van de collectieve zones. Het KMO-park tussen Namen en Charleroi zal op termijn 24.000 m² in verkoop hebben. In Vlaanderen is dit concept intussen al goed ingeburgerd.

  Lees meer
 • Gezondere garnalen op uw bord, dankzij Artechno in Crealys®

  Artechno is een bedrijf dat gevestigd is in het wetenschapspark Crealys®. Zijn kernactiviteit draait rond kwaliteit, voedselveiligheid en de weerstand tegen ziektes bij mensen, dieren en planten. Het bedrijf verwelkomde een afvaardiging uit Vietnam, een belangrijke partner in de toepassingen die vooral verband houden met de garnaalkweek. Op deze markt van formaat helpt Artechno om het gebruik van antibiotica en chemische producten in de aquacultuur terug te dringen.

  Lees meer