Je vestigen

Voor elke behoefte is er een oplossing

Hoe groot of hoe klein je bedrijf ook is, we begeleiden je in de zoektocht naar een plek om je project te vestigen.

Onze formules zijn soepel en handig: incubatoren, gemeenschappelijke hall, opdeelbare kantoren, mits abonnement toegankelijke ruimten, FabLab, LivingLab enz.

Je kunt:

  • Een terrein kopen
  • Een gebouw kopen of huren
  • Een kantoor gebruiken en/of delen
  • De vastgoedmarkt vrijblijvend verkennen

We helpen je met informatie over het vastgoed in de hele Naamse regio, niet alleen over onze economische bedrijvenzones.

Het BEP beschikt over 34 economische bedrijvenzones, wat neerkomt op 1.300 hectare met 1.350 bedrijven en rond 17.000 werknemers.

Er zijn verschillende soorten ruimten voorhanden, waaronder een aantal themaparken:

  • Ecolys®, te Namen, gericht op duurzaam bouwen
  • Mecalys®, te Andenne, gericht op industriële processen
  • Crealys®, te Gembloers, het wetenschapspark
  • Care-YS, te Namen, gericht op gezondheid en de Silver Economie
  • Ciney gericht op de voedingssector

Het BEP beschikt ook over 30 gemeenschappelijke halls, bedoeld voor KMO’s die nog geen 5 jaar bestaan. Die jonge bedrijven kunnen hulp krijgen om onderdak te vinden (onder voorwaarden): korting op de huur van 50% in het eerste jaar en van 25% in het tweede (buiten de kosten).

De gemeenschappelijk halls zijn gebouwen die open staan voor jonge bedrijven in hun opstartfase. Kantoren en werkplaatsen zijn aanpasbaar.

De Bedrijvencentra zijn gebouwen met opdeelbare kantoren, naargelang de vragen en behoeften van de gebruikers.

Het Smart Work Center van Crealys® (Gembloers – Isnes) functioneert met een soepele formule: geen langetermijnverbintenis, vooraf ook geen hoge huurwaarborg te betalen. Deze voorafgaand met communicatietechnologie uitgeruste ruimte richt zich vooral tot zelfstandigen, projectleiders, mobiel personeel (salesmensen, technici, enz.).

TRAKK, gevestigd in Namen, is een ruimte die gericht is op creativiteit en de opkomst van nieuwe producten en diensten: een fablab (laboratorium voor digitale productie), een livinglab (ruimte gericht op creativiteit en brainstorming), fotostudio’s, kantoren, samenwerkingsruimten en een programma met samenwerking voor bedrijven uit de sector.

Ik wil zicht krijgen op vestigingsmogelijkheden in de regio Namen