Nieuws

CONDROLYS®: de werken aan het toekomstige bedrijvenpark gaan van start

condrolys

Zoals we vorig jaar al aankondigden krijgt het bedrijvenpark van Ciney-Hamois (vandaag Condrolys®) een nieuwe uitbreiding van 51 ha. Dankzij de uitbreiding kunnen we 110 extra bedrijven verwelkomen, goed voor nog eens 1000 jobs. 

 

CONDROLYS: EEN NIEUWE IDENTITEIT VOOR HET BEDRIJVENPARK VAN CINEY-HAMOIS

Eerste fase van de werken

De werken voor de nieuwe uitbreiding zijn eind maart van start gegaan. In de eerste fase zullen 2 van de 3,7 km wegen en de bijbehorende voorzieningen (water, gas, glasvezel, enz.) aangelegd worden.

Afhankelijk van het weer en de vakantieperiodes zouden de werken binnen 2 jaar afgerond moeten zijn.

 

Details van de werken
(op de website van het BEP Développement Territorial)

 

Een droomlocatie in het hart van Wallonië

Het bedrijvenpark Condrolys® dankt zijn naam aan de omliggende regio: de Condroz. Sinds de oprichting in de jaren 1970 is het bedrijvenpark altijd een aantrekkingspool geweest. Begin 2022 telt het bedrijvenpark maar liefst 120 bedrijven, goed voor zo’n 1000 jobs. 

Condrolys

Heeft u een project en wilt u zich ook in de provincie Namen vestigen?

De uitbreiding van Condrolys® wordt in fasen uitgevoerd, met een uitbreiding van zo’n 27 hectare terrein in de eerste fase.

Het park zal alle bedrijfsactiviteiten verwelkomen die toegelaten zijn in een gebied voor bedrijfsruimte, zowel in gemengde als in industriële zones. Sommige zones zullen specifiek bestemd zijn voor de agro- en voedingsmiddelenindustrie, waardoor de sectoren van morgen kunnen worden aangevuld met de ontwikkeling van de nodige infrastructuur in Wallonië. Dit doel komt overeen met het herstelplan om de voedselproductie te herlokaliseren naar Wallonië.

 

Wij kunnen u helpen met de inplanting van uw bedrijf: we zoeken samen met u naar het meest geschikte stuk grond en begeleiden u tot aan de aankoopakte of de bouw.

 

CONTACT ONS!

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.