Nieuws

Green Business Park voor kmo's op komst in Namen

façade

Werkplaatsen, opslagruimtes en kantoren voor kmo’s uit Namen

De vastgoedontwikkelaar BVI.EU heeft een nieuw project gelanceerd in Namen. Het bedrijf heeft een terrein van 92 are aangekocht op Ecolys® om er een Green Business Park van 4.800 m² aan te leggen. Het complex is momenteel in aanbouw en zal 24 ecologisch ontworpen units (van 168 tot 268 m²) verhuren of verkopen aan bedrijven, zodat ze hun energiekosten kunnen beperken. Dit nieuwe vastgoedaanbod is modulair en biedt bedrijven een grote flexibiliteit. Op termijn zal er ruimte zijn voor zo’n veertig jobs.

Enkele beelden van de werf:

Microbedrijven en kmo’s die willen investeren in productie- en opslagruimte met een paar bureaus en een kleine professionele showroom zullen zich moeten haasten, want er blijven nog maar enkele modules over om te kopen. Daarnaast zullen investeerders ook ruimtes verhuren aan bedrijven die geen eigen pand willen kopen. En dat alles in een gebouwencomplex waar de gemeenschappelijke ruimtes optimaal beheerd zullen worden.

 

Interesse?

Er zijn nog enkele modules te koop en te huur.

Wacht niet te lang! Alle nodige info vindt u op de website van BVI, waar u nu al een plek kunt reserveren.

Energie-efficiënte gebouwen

Er zal ecologisch en duurzaam gebouwd worden, met thermische isolatie van de bouwschil, een rationeel energieverbruik, zonnepanelen en warmtepompen zonder gas, wat vandaag nog een uitzondering is. Ook het regenwater zal worden gerecupereerd en er wordt bijzondere aandacht besteed aan groene ruimtes buiten en aan veiligheid. De gebouwen zullen bijna energieneutraal zijn (BEN).

De gebouwen worden casco opgeleverd en zullen dus gepersonaliseerd kunnen worden, met verschillende configuraties om aan de specifieke behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Het Business Village zal eind 2023 toegankelijk zijn, een jaar na de inhuldiging van het project op 7 december 2022 door de bestuurders van BVI in aanwezigheid van de burgemeester van Namen Maxime Prévot en de algemeen directeur van het BEP Renaud Degueldre.

BVI.EU startte meer dan 20 jaar geleden in Vlaanderen en breidt zijn activiteiten sinds enkele jaren ook uit naar Wallonië, Duitsland en Frankrijk. De vastgoedontwikkelaar richtte onder andere het bedrijvenpark op langs de RN90 in Floreffe, dat een dertigtal modules voor bedrijven aanbiedt. BVI.EU zit achter heel wat projecten in verschillende Waalse provincies, vooral in Waals-Brabant.

Ecolys®: een bedrijvenpark in het hart van Wallonië

Het bedrijvenpark Ecolys® ligt op een toplocatie, dichtbij de verkeerswisselaar van Daussoulx en aan de rand van de Waalse hoofdstad, en is zich al jaren sterk aan het ontwikkelen.

 

Ecolys® biedt een hele waaier aan activiteiten

Meer info:

Het BEP kan u ook begeleiden in uw zoektocht naar het meest geschikte pand op de secundaire markt. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we steeds het pand dat het beste aan uw behoeften voldoet.

 

CONTACT ONS!

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.