Nieuws

Inhuldiging van L'Oeuf d'Or in La Houssaie, van Cosmétologie Spinée in Beauraing en van Atelier Nihoul in Fernelmont

GLV_4870_DxO

L’oeuf d’or IN la houssaie

Dit bedrijvenpark ligt in de gemeente Andenne en werd vanaf begin 2017 gecommercialiseerd. Het verwelkomde nu zijn eerste bedrijf, dat meteen ook een primeur is voor Wallonië. Het exploiteert namelijk een unit voor het broeien, bebroeden, uitkomen en leveren van eendagskuikens.

Dit project wordt gedragen door Nederlandstalige ondernemers, onder de benaming L’œuf d’Or. Het bedrijf heeft een capaciteit van 250.000 eieren per week en zal instaan voor de belevering van kanalen die gedifferentieerd en traag groeiende en biologische kippen produceren, bij telers die voornamelijk in Wallonië gevestigd zijn. In het begin zullen er een tiental mensen werken en de start is over enkele dagen gepland. We wensen ze alle succes toe.

Enkele woorden van Promandenne over het evenement

cosmétologie spinée IN beauraing

Het echtpaar Pisvin koos het bedrijvenpark in Beauraing voor de verdere ontwikkeling van zijn bedrijf Cosmétologie Spinée.

Het bedrijf is actief in het formuleren en fabriceren van natuurlijke schoonheidsproducten voor het gelaat en het lichaam en verkoopt ook materiaal en toebehoren die vooral voor schoonheidsinstituten en -centra bestemd zijn.

De beroeps van de schoonheidssector vinden er advies van kwaliteit, een showroom en een opleidingscentrum.

Dit prachtig vastgoedcomplex zal zonder twijfel een extra troef zijn om deze nieuwe KMO-zone die het BEP commercialiseert, nog aantrekkelijker te maken.

ATELIER NIHOUL in FERNELMONT

Inhuldiging van het Atelier Nihoul in het bedrijvenpark van Fernelmont, waar Marc Nihoul keukens, kasten, bedden en ander meubilair op maat ontwerpt en vervaardigt, uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

 

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.