Nieuws

Het Vlaamse BVI.BE bouwt een KMO-park uit in Floreffe

Parc EcoFloreffe

ECOFLOREFFE: EEN PROJECT DAT DE BEHOEFTEN INVULT

Modules van 144 m2 tot 1.650 m2 om te kopen, dat zoeken inderdaad veel zelfstandigen, hele kleine, kleine en middelgrote ondernemingen die willen investeren om te kunnen beschikken over productie- en opslagruimtes, met ook enkele kantoren en een kleine professionele showroom en daarnaast een optimaal beheer van de collectieve zones.

Het KMO-park tussen Namen en Charleroi zal op termijn 24.000 m² in verkoop hebben. In Vlaanderen is dit concept intussen al goed ingeburgerd.

EEN DUURZAAM PROJECT

Op 30 november huldigden de bedrijfsleiders van BVI.BE dit aantrekkelijke project in, in aanwezigheid van de heer burgemeester André Bodson. De gebouwen liggen langs de N90 en werden ontworpen op basis van milieuvriendelijke principes, onder meer voor de thermische isolatie van de bouwschil, rationeel energiegebruik en ook energieproductie met fotovoltaïsche panelen. Nog een ander voorbeeld is het hergebruik van het regenwater. Ook is bijzondere aandacht besteed aan de aanwezigheid van groen en aan de binneninrichting en natuurlijk ook aan de veiligheid.

Op dat vlak werd de ontwerpvergunning die aan de vorige eigenaar van de site was toegekend, sterk verbeterd om het KMO-park zo maximaal in te passen in zijn omgeving. De vertegenwoordigers van BVI.BE beklemtonen dat de ‘nulenergie’ zeer dicht benaderd zal zijn.

Er zijn vier gevelmodellen mogelijk, naargelang de meest geschikte configuratie voor elke activiteit.

IntEresse?

Een eerste fase zou alvast eind 2019 afgewerkt moeten zijn.

Alle inlichtingen zijn te vinden op de website www.bvi.be, om al een plaatsje te reserveren.

 

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.