Nieuws

THELIS IS 30 EN HULDIGT ZIJN NIEUWE LOKALEN IN NANINNE IN

IMG_8561

Op woensdag 22 oktober vierde het bedrijf Thelis dubbel feest: in het bijzijn van talloze genodigden huldigden zijn bedrijfsleiders hun nieuwe installaties in, die gebouwd werden op het laatste terrein dat nog te koop was in het bedrijvenpark van Naninne. Ze vierden er ook het dertigjarig bestaan van de onderneming. Dit was voor gedelegeerd bestuurder Frédéric Peters de gedroomde kans om al zijn personeel in de bloemetjes te zetten.

NAAMS VAKMANSCHAP

Thelis is een multidisciplinair studiebureau dat actief is in het ontwerpen van geavanceerde technologische oplossingen die hardware en software mengen. Elk project is specifiek en betreft de ontwikkeling van de informaticastructuur, applicaties en telecommunicatie.

Deze Naamse starter kan de toekomst sereen tegemoetzien op de gebieden waarin het uitblinkt, zeker ook door de digitale boom en de boost van de kunstmatige intelligentie die borg staan voor nog eens dertig jaar van drukke activiteit.

30 JAAR EN NIEUWE GEBOUWEN

De inhuldiging van de nieuwe lokalen in Naninne was de gelegenheid om de schijnwerper te richten op de veelzijdige knowhow van het bedrijf, tijdens een rondleiding in zijn laboratoria en ontwerpateliers, waar onder meer elektronische kaarten worden gefabriceerd. Op het programma stonden ook de prototype-ateliers die het bedrijf wil openen en delen met andere actoren op zijn werkgebied en oprichters van starters.

Thelis vroeg daarnaast begeleiding aan het BEP op het stuk van innovatief management en voerde bij zijn teams een creatieve actiegroep in van tien medewerkers, die opgeleid zijn in bedrijfscreativiteit. In de nieuwe gebouwen werd trouwens een co-creatieruimte ingericht.

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.