Nieuws

Mosterd zit in de lift op Ecolys®

ECOLYS (31 mars 2021)©Schmitt-GlobalView_LD_4

Op dinsdag 6 juni 2023 kochten Aurélie d’Andrimont en Arthus de Bousies, zaakvoerders van de groep Bionat, een perceel van 2 hectare op het bedrijvenpark Ecolys® aan de rand van Namen.

Een erfgoed van sauzen en smaakmakers

Vandaag zijn hun merken klinkende namen in de wereld van de ambachtelijke sauzen en smaakmakers. Denken we maar aan de producten van Natura en Bister, die synoniem zijn voor lokaal vakmanschap. Als rasechte ondernemers zijn Aurélie d’Andrimont en Arthus de Bousies gepassioneerd door hun vak en vandaag zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun verhaal met de verhuis van hun productieatelier naar Ecolys®. Hun drijfveer? Met hun lokale, duurzame en milieuvriendelijke aanpak willen ze authentieke, natuurlijke smaken creëren om gezellige momenten naar een hoger niveau te tillen. Met hun ruime assortiment aan sauzen, mosterd en smaakmakers blijven ze trouw aan de traditie en al hun producten worden zo natuurlijk mogelijk en met de beste ingrediënten gemaakt.

Interview met Arthus de Bousies

Het BEP begeleidt ondernemers vanaf het financieringsplan

De projectdragers konden rekenen op de bedrijfscoaches van de dienst voor economische ontwikkeling van het BEP. Ze werden geholpen bij het opstellen van een financieringsplan voor het investeringsprogramma en bij het volledige administratieve proces om de vereiste vergunningen te verkrijgen van de autoriteiten.

Interesse? We bieden verschillende vormen van coaching

De werknemers van Bionat zullen ongetwijfeld met veel plezier komen werken in de nieuwe faciliteiten van het bedrijf, die tegen midden 2024 volledig operationeel zouden moeten zijn.

We wensen hen alvast veel succes toe in hun langverwachte nieuwe exploitatiezetel.

Uw bedrijf in de regio van Namen?

Overweegt u om uw bedrijf in de provincie Namen te vestigen op een van de bedrijvenparken van het BEP?

WIJ HELPEN U HET IDEALE TERREIN TE VINDEN

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.