Nieuws

In de kijker: de ontwikkeling van Richard & Fils op het bedrijvenpark van Beauraing

BEP_0803

Richard Jacques & Fils, installateur en groothandelaar in verwarming en sanitair, vestigde zich in 2016 op het bedrijvenpark van Beauraing. Neem samen met ons een kijkje achter de schermen van dit succesverhaal.

Aan uw zijde

In 2016 contacteerde Jean-Philippe Richard, zaakvoerder van Richard Jacques & Fils, ons omdat zijn bedrijfsgebouw in Houyet te krap was geworden. Onze afdeling die zich over investeringen buigt, zocht een oplossing die aan zijn verwachtingen voldeed.

Kort daarna kocht de ondernemer een gebruiksklaar perceel op het bedrijvenpark van Beauraing.

Hij was een van de eersten die zich er vestigde en werd persoonlijk begeleid door het BEP om zijn intrek vlot te laten verlopen. Dit zou het begin worden van een echt succesverhaal!

Een mooi traject

Sindsdien is het bedrijf sterk geëvolueerd: op het moment van de verhuis werkte de zaakvoerder nog alleen en tegen 2023 waren er al 11 werknemers bijgekomen.

Door die constante groei zijn de faciliteiten vandaag opnieuw aan de kleine kant. Een nieuwe denkoefening om de huidige infrastructuur uit te breiden is dus weer aan de orde.

Een nieuw investeringsprogramma ligt vandaag dus weer op tafel.

Ook deze keer zullen we alles op alles zetten om de ondernemer te steunen in zijn nieuwe initiatieven om te groeien, in lijn met ons beleid van permanente opvolging en ondersteuning van projectleiders die zich in de provincie Namen komen vestigen.

Er is een nieuwe aanvraag in de maak voor de aankoop van een bijkomend perceel.

 

Het bedrijvenpark van Beauraing

Het succesverhaal van de heer Richard en zijn team in Beauraing doet ons veel plezier!

Dit zou uw verhaal kunnen zijn!

Vandaag is er nog ruimte beschikbaar. We staan altijd voor u klaar om samen oplossingen te zoeken voor een werkplek die volledig aan uw behoeften voldoet.

 

Contacteer onze afdeling voor investeringen

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.