Nieuws

De bedrijvenclub Idéalys: aan uw zijde sinds 2006!

Idealys club entreprises namur bep

Idéalys is de dynamische bedrijvenclub van de parken Créalys®, Ecolys® en Floreffe-Malonne. De club organiseert uiteenlopende activiteiten om impact te creëren.

Of het nu gaat om interessante conferenties over actuele thema’s of meer ontspannende activiteiten: Idéalys wil vóór alles een betere toekomst creëren door samen na te denken en concrete actie te ondernemen. 

Diepgaande conferenties voor meer inzicht in de uitdagingen van de toekomst

Idéalys organiseert interessante bijeenkomsten over actuele thema’s en creëert op die manier impact. Op een recente conferentie over artificiële intelligentie werden opkomende technologieën onder de loep genomen om de implicaties ervan in kaart te brengen. Tijdens een ander evenement werd ingezoomd op het tekort aan grondstoffen, metalen en niet-metalen, en werden de deelnemers bewustgemaakt van de ecologische en economische uitdagingen die hiermee gepaard gaan.

  • De volgende conferentie op het programma gaat over het energievraagstuk: een cruciaal thema voor de toekomst van onze samenleving. Afspraak op 16 november 2023 aan het Rode Kruis op Ecolys®.

Blijft u graag op de hoogte? Neem een kijkje op de website!

Een hart voor circulariteit en duurzaamheid

De bedrijvenclub steunt circulariteit en wil een economisch model aanmoedigen dat respectvoller met het milieu omspringt. Met die verantwoordelijke aanpak worden de aangesloten bedrijven gestimuleerd om duurzamer te werk te gaan en hun praktijken af te stemmen op de milieu-uitdagingen. Tijdens die bewustmakingsweek krijgen bedrijven een platform om hun milieuvriendelijke initiatieven te delen en uit te zoeken via welke synergieën we samen actie kunnen ondernemen voor een betere planeet.

Meer weten over de campagne?

Samen sporten en van gedachten wisselen: evenementen voor het personeel

Naast de grotere initiatieven organiseert Idéalys ook leuke en sportieve evenementen om het welzijn van zijn werknemers te bevorderen: 

  • Op 7 september wordt ‘s middags een barbecue georganiseerd op Créalys®. De leden kunnen er samenkomen en bijpraten in een gezellige sfeer.
  • Op 12 oktober staat er vanaf 18u een estafetteloop op het programma bij Ecolys®. Geen betere manier om het belang van lichaamsbeweging en teamwork in de kijker te zetten!

Meer weten over de activiteiten van Idéalys?

Neem een kijkje op hun LinkedIn-pagina  

“Mensen bijeenbrengen om samen te slagen”

 

 

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.