Nieuws

COFEO SERVICES, EEN BEDRIJF MET DURF DAT INVESTEERT IN DE TOEKOMST!

img_5406

EEN LOKAAL VERANKERD PROJECT IN EEN DUURZAAM PARK

Dit bedrijf is afkomstig van Licent, maar vestigde zich tijdelijk in Eghezée. Het wou in zijn eigen infrastructuren investeren om zijn groei te waarborgen en dus kocht het grond in Ecolys, waar het in 2017 zijn intrek nam. Een park als Ecolys dat zich toespitst op de zorg voor het milieu, duurzaam beheer … dat spreekt ze erg aan. Zeker weten dat op deze stap al snel nog verdere uitbreiding zal volgen.

WIE IS COFEO SERVICES?

Het onafhankelijk familiebedrijf is gespecialiseerd in de plaatsing van vendingautomaten. Zijn klanten? Vooral private, maar ook openbare ondernemingen, ziekenhuizen, rusthuizen, universiteiten, hogescholen, de onderwijssector in het algemeen, …
Enkele cijfers: een omzet van meer dan 10 miljoen vorig jaar, 64 voltijdse equivalenten (een verdubbeling in vijf jaar) en een investering van 5 miljoen in 2017.
Apart aan het bedrijf is dat het elk jaar aanzienlijk investeert in de digitalisering van zijn toestellen die in feite vrij klassiek zijn. Samen met zijn Italiaanse en Nederlandse partners werkt het ieder jaar nieuwe functies uit om zijn diensten nog efficiënter te kunnen beheren. Met telemetrie bijvoorbeeld, een technologie om op afstand het voorraadniveau van alle producten, de hoeveelheid cash en de staat van de machine af te lezen, kwestie van snel te kunnen optreden. In 2017 bracht het bedrijf de eerste cashless betaalbox uit. De gebruikers kiezen zelf hoe ze willen betalen, met kaart, met hun smartphone, maar ook met sleutels of badges. In 2018 stort het zich op de e-commerce voor zijn klanten. Zo kunnen de planningen voor de leveringen en herstellingen dag per dag opgemaakt worden, wat een pak tijd doet winnen.

INNOVATIE, OPLEIDING EN EEN STERKE TEAMSPIRIT

Nog een kenmerk van het bedrijf en van zijn management: het hele team kunnen warm maken, ongeacht de leeftijd, voor dit groot menselijk avontuur. Het personeel en de directie willen vooruit, door zich doelgericht te ontwikkelen en hun klanten over de hele lijn te voldoen met een service van kwaliteit. Zo konden twee jonge technici-mecaniciens op de persconferentie van 9 maart getuigen dat elk zijn eigen plek heeft in dit mooie bedrijf, op basis van zijn of haar competenties.

Meer informatie – Op video

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.