Nieuws

DE BRASSERIE DE BASTOGNE VESTIGT ZICH IN BAILLONVILLE EN WORDT BRASSERIE MINNE

logo-brasserie-minne

Brouwerij “Brasserie de Bastogne” krijgt er alsmaar meer klanten bij en vestigt zich nu in het bedrijvenpark van Baillonville. Meteen veranderde ze ook haar naam in Brasserie Minne.

HET BROUWEN IN HET BLOED

Philippe Minne is de achterkleinzoon en de kleinzoon van een brouwer. Hij is ingenieur, maar tien jaar geleden ging hij ambachtelijke bieren brouwen in bijberoep, onder de benaming ‘Brasserie de Bastogne’. Deze bieren worden gebrouwen met vakmanschap en passie en worden verkocht op de Belgische markt, maar ook internationaal.

VAN DE ARDENNEN NAAR DE FAMENNE

Het familiebedrijf noteert een jaarlijkse groei van ongeveer 30%. De ruimtes van het bedrijf, dat momenteel in Sibret gevestigd is, werden te krap voor de productie van zijn ambachtelijke bieren. Samen met het BEP koos Brasserie Minne uiteindelijk voor het bedrijvenpark van Baillonville om het uitbreidingsproject van de brouwerij concreet vorm te geven. De bouwwerken lopen nu en de eerste brouwsels zouden tegen eind 2018 te proeven moeten zijn.

In dit nieuwe gebouw – dat doet denken aan de kop van een everzwijn, het symbool van hun brouwerij – zullen ze verder bezoekers kunnen ontvangen voor een zeer trendy rondleiding.

brasserieminne.be

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.