Nieuws

BDO trekt binnenkort in zijn nieuwe kantoren in het bedrijvenpark Crealys®

bdo-new-building

Het BDO-netwerk werd in 1963 opgericht door drie Europese kantoren, Binder (UK), Dijker (NL) en Otte (D) (die de initialen van het logo van BDO vormen), samen met een Amerikaans en een Canadees bedrijf. Vandaag behoort BDO tot de grootste structuren in de wereld in de sectoren audit, boekhouding, fiscaliteit en consultancy.

BDO bestaat uit een groepering van zelfstandige kantoren en is aanwezig in 158 landen, met meer dan 1400 vestigingen wereldwijd. Over de 67.700 mensen werken voor de organisatie. Zij schaven hun kennis voortdurend bij, om klanten uit alle regio’s van de wereld de best mogelijke service te kunnen bieden.

BDO biedt de voordelen van een sterk en befaamd internationaal netwerk en begeleidt zijn klanten op wereldschaal, zodat ze zich echt overal thuis voelen, op elk continent.
Het Belgisch kantoor telt 600 medewerkers en vennoten en is actief met negen vestigingen: Antwerpen, Brussels Airport, Brussel Centrum, Hasselt, Gent, Terhulpen, Luik, Namen en Roeselare.

Het BDO-kantoor van Namen-Charleroi werd in 2001 opgericht in het wetenschapspark Créalys®. Er werken 35 mensen en vennoten die verschillende behoeften invullen op volgende gebieden: Audit & Insurance, Tax & Legal, Advisory en Accounting & Reporting.

Door de sterke groei laat BDO Namur-Charleroi een nieuw kantoorgebouw optrekken, ook in Créalys, aan de Rue Phocas Lejeune 30. Zijn nieuw gebouw is bekleed met gevelplaten van beton op de benedenverdieping en van koperkleurig aluminium op de eerste verdieping. Beneden worden de receptie en de vergader-/opleidingszalen ingericht en boven de kantoren.

Het BDO-team van Namen-Charleroi verwelkomt u graag vanaf maandag 18 december in zijn nieuwe kantoren.

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.