Nieuws

BSolutions Belgisch laureaat van de Green Solitions Awards 2017

bsolutions-batiment

Nadat ze al 15 jaar samenwerkten in dienst van verschillende architectenbureaus en bouwbedrijven richten Philippe Decock en Jean-Marie Dehalleux eind 1998 BSolutions op, een geïntegreerd studie- en architectenbureau dat bouwprojecten voor gebouwen van a tot z in goede banen leidt.

Ze vestigen zich in 1999 in een ‘bedrijfsincubator’ van het BEP, het wetenschapspark Créalys®. Omdat hun team alsmaar groter wordt, verhuizen ze in 2002 naar een Business Center van het Park, waar ze de bouw van hun eigen gebouw voorbereiden op een terrein dat ook in Créalys® gelegen is. Ze betrekken het in 2014.

Het bedrijf kende door de jaren heen een mooie groei. Momenteel werken er 82 mensen en is er ook een zetel in Gent.

Op 19 september 2016 wordt op de Smart City Wallonia beurs in het Wex bekendgemaakt dat BSolutions tot de acht Belgische laureaten van de Green Solutions Awards 2017 behoort.
Het bedrijf heeft op 15 november gewonnen tegen de andere internationale finalisten! De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het bedrijfsevenement World Climate Solutions in Bonn, dat tegelijk met de jaarlijkse internationale klimaattop (COP23) loopt.

BSolutions won een Award in de categorieën ‘Sustainable Construction’ en ‘Energy & Temperate Climates’ met zijn eigen gebouw dat een passief en een BREEAM-certificaat heeft.

De firma Cobelba, actief in de sector van de bouw en vastgoedpromotie in het Naamse, won in de categorie ‘Sustainable City’ met het project Les Jardins de Baseilles in Erpent.

Meer info 

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.