Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • Condrolys®: een nieuwe identiteit voor het bedrijvenpark van Ciney-Hamois

  Het bedrijvenpark van Ciney en Hamois is 120 hectare groot en ligt dichtbij enkele grote verkeersaders. Dankzij een nieuwe uitbreiding van 51 hectare kunnen we 110 extra bedrijven verwelkomen, goed voor 1000 banen. De ideale gelegenheid om het bedrijvenpark een nieuw gezicht te geven: Condrolys®!

  Lees meer
 • Hebt u een afspraak op een bedrijvenpark van het BEP? We wijzen u de weg!

  Hebt u een afspraak op een bedrijvenpark van het BEP, maar bent u het exacte adres vergeten? Geen zorgen! Een QR-code wijst u de weg.

  Lees meer
 • Binnenkort in Namen: de toekomstige controletoren van de luchthavens van Charleroi en Luik

  De toekomstige controletoren van de luchthavens van Charleroi en Luik zal op het bedrijvenpark Ecolys (Rhisnes) gebouwd worden door Sowaer. Het wordt een digitale toren: op reusachtige beeldschermen zullen de zeer precieze situaties op de landingsbanen in real time nagebootst worden. En dat allemaal vanop afstand, uit Namen.

  Lees meer
 • Trends Gazellen 2022 - onze bedrijven laten van zich horen!

  Elk jaar bekroont Trends de snelgroeiende kleine, middelgrote en grote ondernemingen van elke provincie met de Trends Gazellen. Verschillende ondernemingen van onze bedrijvenparken staan in de kijker!

  Lees meer
 • RespecTable: begeleid en gevestigd op Ecolys®, een winnende combo!

  Wij begeleiden u in uw ontwikkeling! Het BEP is er voor ondernemingen die zich op een bedrijvenpark willen vestigen en/of hun business een boost willen geven. Ontdek het succesverhaal van RespecTable, de nieuwe eigenaar van een terrein op Ecolys®!

  Lees meer
 • Sterilisatiecentrum voor chirurgisch materiaal op Care-Ys

  Op Care-Ys, het nieuwe bedrijvenpark van het BEP in Bouge, staat een eerste project in de steigers: een sterilisatiecentrum voor chirurgisch materiaal voor drie ziekenhuizen in Namen.

  Lees meer
 • Een project uitbouwen in Namen? Contacteer ons!

  2021 was een topjaar voor de verkoop van terreinen en de oprichting van nieuwe bedrijven in de provincie Namen. En 2022 belooft nog uitzonderlijker te worden. Daarom zal het BEP 240 ha extra op de markt brengen tegen 2026.

  Lees meer
 • FLASH INFO 📢 Bij TRAKK komen er twee kantoren vrij voor succesvolle start-ups van de toekomst!

  TRAKK is een creatieve hub in het hart van Namen en wordt gedragen door drie partners: het BEP, KIKK en de Universiteit van Namen. De multidisciplinaire ruimte is een hotspot waar de culturele, creatieve en digitale sector samenkomen. Ook jij bent er welkom!

  Lees meer