Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • Inhuldiging van nieuwe groene ruimte op het bedrijvenpark van Fernelmont

  Op zaterdag 17 september 2022 werd de 'talweg'* in de perimeter van het bedrijvenpark van Noville-Les-Bois officieel ingehuldigd door het gemeentebestuur van Fernelmont.

  Lees meer
 • Drie nieuwe aanwinsten voor Ecolys® en Crealys®

  Op Crealys® wordt een logistiek centrum gebouwd voor GSK Biologicals. Op Ecolys® zal ATFJ binnenkort zijn schrijnwerkerij vestigen, terwijl de groep BVI.EU een complex van 24 modules zal bouwen voor kmo's. Op maandag 22 augustus werden de verkoopakten ondertekend.

  Lees meer
 • Condrolys®: een nieuwe identiteit voor het bedrijvenpark van Ciney-Hamois

  Het bedrijvenpark van Ciney en Hamois is 120 hectare groot en ligt dichtbij enkele grote verkeersaders. Dankzij een nieuwe uitbreiding van 51 hectare kunnen we 110 extra bedrijven verwelkomen, goed voor 1000 banen. De ideale gelegenheid om het bedrijvenpark een nieuw gezicht te geven: Condrolys®!

  Lees meer
 • Hebt u een afspraak op een bedrijvenpark van het BEP? We wijzen u de weg!

  Hebt u een afspraak op een bedrijvenpark van het BEP, maar bent u het exacte adres vergeten? Geen zorgen! Een QR-code wijst u de weg.

  Lees meer
 • Binnenkort in Namen: de toekomstige controletoren van de luchthavens van Charleroi en Luik

  De toekomstige controletoren van de luchthavens van Charleroi en Luik zal op het bedrijvenpark Ecolys (Rhisnes) gebouwd worden door Sowaer. Het wordt een digitale toren: op reusachtige beeldschermen zullen de zeer precieze situaties op de landingsbanen in real time nagebootst worden. En dat allemaal vanop afstand, uit Namen.

  Lees meer
 • Trends Gazellen 2022 - onze bedrijven laten van zich horen!

  Elk jaar bekroont Trends de snelgroeiende kleine, middelgrote en grote ondernemingen van elke provincie met de Trends Gazellen. Verschillende ondernemingen van onze bedrijvenparken staan in de kijker!

  Lees meer
 • RespecTable: begeleid en gevestigd op Ecolys®, een winnende combo!

  Wij begeleiden u in uw ontwikkeling! Het BEP is er voor ondernemingen die zich op een bedrijvenpark willen vestigen en/of hun business een boost willen geven. Ontdek het succesverhaal van RespecTable, de nieuwe eigenaar van een terrein op Ecolys®!

  Lees meer
 • Sterilisatiecentrum voor chirurgisch materiaal op Care-Ys

  Op Care-Ys, het nieuwe bedrijvenpark van het BEP in Bouge, staat een eerste project in de steigers: een sterilisatiecentrum voor chirurgisch materiaal voor drie ziekenhuizen in Namen.

  Lees meer