Nieuws

SUCCESS STORY - Cafés Delahaut neemt zijn intrek in Ecolys®

Delahaut succes stories

Het familiebedrijf Cafés Delahaut houdt zijn emblematische winkel in het Naamse stadscentrum, maar heeft binnenkort ook een productiefabriek in Ecolys®.

Koffie branden in Ecolys®

Cafés Delahaut groeit al enkele jaren – van 40 naar 100 ton gebrande koffie in Namen in vijf jaar – en zijn productiegebouwen aan de avenue Général Michel in Namen werden wat krap. Daarom verhuist het bedrijf naar een gloednieuw gebouw in Ecolys®. Daar zal nu dus de koffie gebrand worden en zullen de vrachtwagens van dit Naamse familiebedrijf vertrekken om hun leveringen te gaan doen.

Drieledige begeleiding van het BEP

Het BEP begeleidde de broers François en Frédéric Delahaut, de vierde generatie koffiebranders, niet enkel bij de samenstelling van het vestigingsdossier, maar ook om een investeringspremie te krijgen voor de vestiging van het bedrijf in het economische-activiteitenpark Ecolys®. Zo werd een klassieke premie toegekend en werden een aantal andere premies aangevraagd.

Daarnaast schakelde het bedrijf het BEP ook in voor een diagnose op het vlak van de kringloopeconomie voor de nuttige toepassing van zijn activiteitenafval in het kader van zijn vestiging in het park Ecolys®, dat volledig ontworpen en ingericht is voor bedrijven die actief zijn in milieuvriendelijk bouwen en duurzame ontwikkeling. Maar ook de klassieke bedrijven die aan milieumanagement doen (energie, mobiliteit, afvalbeheer, …), zijn er meer dan welkom.

 

Cafés Delahaut

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.