Nieuws

Is uw bedrijf aan uitbreiding toe? De provincie Namen is een topkeuze!

Guide d'implantation bep namur

Uw bedrijf is al jaren aan het groeien en nu overweegt u om uit te wijken naar een bedrijvenpark? De provincie Namen biedt heel wat opportuniteiten en kan bovendien bogen op een sterke economische dynamiek. Wie weet, misschien is het wel dé droomlocatie die u altijd al zocht?

Uw partner 

Het Bureau Economique de la Province (BEP) is uw bondgenoot. Onze experts begeleiden bedrijven die zich in de provincie Namen willen vestigen tijdens elke fase van hun inplanting.

Volg de gids

De gids beschrijft het proces van een inplanting in 10 stappen. Van de beschikbare grond en vastgoed tot het naleven van de lokale wetgeving… Elk aspect komt aan bod om de overgang naadloos te laten verlopen.

Hoofdpunten:

  • Aanbod van grond en vastgoed: vind de ideale locatie voor uw bedrijf.
  • Nuttige informatie: alles wat u moet weten over aankoopkosten, de eigenschappen van de percelen, de geldende wetgeving en nog veel meer.
  • Verplichtingen: zorg ervoor dat u aan alle normen en regelgevingen voldoet.
  • Financiële steun: ontdek de verschillende soorten beschikbare steun: conventionele investeringssteun, EFRO-steun (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling), ELFPO-steun (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling) en specifieke steun inzake milieu en energie.
  • Aansluitingen op het net/nutsvoorzieningen: essentiële informatie over elektriciteit, gas, afvalwaterbeheer, telecom en meer.
  • Ondersteunende diensten van het BEP: profiteer van de expertise van onze afdeling die zich over investeringen buigt en onze specifieke contactpunten.

Ontdek de gids

Met de inplantingsgids als kompas vindt u gegarandeerd een droomlocatie waar uw bedrijf kan floreren!

 

contacteer ons

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.