Nieuws

Het bedrijvenpark van Sainte-Eugénie in Sambreville draait op volle toeren

BEP_0736

Het gaat hard op het bedrijvenpark van Sainte-Eugénie in Sambreville, dat een echte aantrekkingspool is geworden voor steeds meer bedrijven en innovatieve projecten. Nieuwsgierig? Lees meer over de dynamiek van dit bedrijvenpark, de meest recente ontwikkelingen, de lopende projecten en de mogelijkheden om er kantoor- en industriële ruimte te huren.

Het park

Het bedrijvenpark van Sainte-Eugénie in Sambreville is zeer ruim en is dan ook de ideale omgeving voor bedrijven die zich verder willen ontwikkelen. Met de komst van enkele nieuwe bedrijven zit dit lokale park duidelijk in de lift als een drijvende kracht achter de lokale economie. 

Meer weten over dit park?
(site bep-entreprises.be)

Nieuwe lopende projecten op het bedrijvenpark van Sainte-Eugénie

  1. Felix: dit project wordt momenteel uitgevoerd en zal bijdragen tot een nieuwe dynamiek in het park. Als plafondwerker is deze ondernemer gespecialiseerd in binnenisolatie en stukadoorwerk voor nieuwbouw, zowel voor particulieren als voor grotere projecten zoals appartementsgebouwen.
  2. Morici Concept SRL: dit bedrijf is actief in de bouw, renovatie en inrichting van gebouwen en werkt voornamelijk met particulieren aan bouw- en renovatieprojecten in Waals-Brabant en de regio rond Namen. De activiteiten worden ook uitgebreid naar elektriciteit en keukens. Het bedrijf doorloopt momenteel de stappen om de nodige vergunningen te krijgen.

Naast Felix en Morici Concept zitten momenteel nog vier andere projecten in de pipeline op het bedrijvenpark. Er is dus een duidelijke ambitie om te blijven groeien en nieuwe kansen te creëren.

Een nieuw recyclagepark 

Op het bedrijvenpark van Sainte-Eugénie opende onlangs het nieuwe recyclagepark van Sambreville zijn deuren. Zo beschikken de lokale inwoners over moderne faciliteiten voor afvalbeheer en kunnen recycleerbare materialen gemakkelijk gesorteerd worden, wat het milieu alleen maar ten goede komt. 
Meer weten over het nieuwe recyclagepark?

Een mooie opportuniteit voor uw bedrijf

Op zoek naar de ideale ruimte om uw activiteiten verder te ontwikkelen?

Sainte-Eugénie biedt momenteel:

  • Twee kantoren van 23 m²
  • Een hall van bijna 200 m²

Met heel wat troeven

  • Dicht bij grote invalswegen (N90, E42) 
  • Een ideale ligging tussen Namen en Charleroi 
  • Op 3 minuten van Créasambre, waar nog altijd plaats beschikbaar is
  • Dicht bij het stadscentrum en de winkels

 

Food is life

 

contacteer ons

 

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.