Nieuws

Klein en groot nieuws van bedrijven van Namen...

img_5226

COEXPAIR NU DUBBEL ZO GROOT IN ECOLYS

Coexpair is actief in het ontwerpen en fabriceren van persen, injectiesystemen, mallen en composietmaterialen voor de luchtvaartsector, met klanten als Airbus, Boeing, Sabca, Sonaca en Techspace Aero. Het gebouw van het bedrijf is nu dubbel zo groot, om zijn verdere ontwikkeling en de opzet van nieuwe R&D-projecten in goede banen te leiden.

Meer informatie

 

Glutton, dat zich momenteel vestigt in Mecalys, Andenne, ontving de Belfius Smart Award voor de glutton zen, zijn nieuwe compacte, 100% elektrische en geluidloze straatveegmachine.

L’entreprise andennaise Glutton® récompensée par les Belfius Smart Awards

STABILAME, ONTWERPER VAN HOUTEN HUIZEN, KREEG GISTERAVOND DE “SMART PRODUCTION” AWARD VAN ADN

Deze prijs werd uitgereikt op de avond in het kader van de “Industrie van de Toekomst” (Made Different Digital Wallonia) en beloont de inspanningen van Stabilame om de digitale transformatie en productie op te nemen in zijn fabricageprocessen.

Meer informatie

EN MEDINBIO DAT IN CREALYS GEVESTIGD IS, WERD ONLANGS GEÏNTERVIEWD IN DE UITZENDING “ON N’EST PAS DES PIGEONS” VAN DE RTBF …

Gebruik de pijlen naar boven en naar beneden om het volume te verhogen of te verlagen.

Meer informatie en ook hier

ARISTON THERMO GROUP

Dit Italiaanse bedrijf produceert vanuit Malonne de meeste elektrische waterverwarmers voor het Belgisch en het Frans grondgebied en zelfs daarbuiten. Het kreeg onlangs bezoek van de Italiaanse ambassadeur in Brussel. Hare Excellentie Mevrouw Elena Basile werd begeleid door de gouverneur van de provincie Namen.

Meer informatie

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.