Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • Het bedrijvenpark van Gedinne breidt uit

  De uitbreiding van het bedrijvenpark van Gedinne is klaar om nieuwe investeerders te verwelkomen. Wilt u zich als ondernemer in de regio vestigen? Grijp dan nu uw kans!

  Lees meer
 • Seminar: Namen verwelkomt de vastgoedprojecten van morgen

  Op 14 april organiseerde het BEP een seminar over de toekomstige openbare projecten in de regio Namen: de ideale gelegenheid om de spelers uit de vastgoed- en bouwsector te ontmoeten en te informeren.

  Lees meer
 • Green Business Park voor kmo's op komst in Namen

  BVI.EU blijft uitbreiden in Namen: het bedrijf heeft een terrein van 92 are aangekocht op Ecolys® om er een Green Business Park aan te leggen van 4.800 m². Het complex zal 24 ruimtes bevatten die aan bedrijven uit Namen worden verkocht of verhuurd, zodat ze hun energiekosten kunnen beperken.

  Lees meer
 • Toekomstig distributiecentrum voor vaccins op Crealys®: start van de werken

  Het biofarmaceutisch bedrijf GlaxoSmithKline Biologicals (GSK) en zijn partners Yusen Logistics Benelux en MG Real Estate hebben de eerste kolom geplaatst van de nieuwe ultramoderne logistieke hub voor de distributie van vaccins op het bedrijvenpark Crealys® in Gembloux (Les Isnes): het MG Park Logistics Isnes.

  Lees meer
 • Terugblik op de conferentie over het grondstoffentekort

  Op donderdag 1 december 2022 organiseerde de bedrijvenclub Idealys een conferentie over het grondstoffentekort (metalen en niet-metalen) op Crealys. Een terugblik op de conferentie en een overzicht van de toekomstige doelstellingen voor deze materialen.

  Lees meer
 • Het eerste bedrijf dat zich op het bedrijvenpark van Beauraing vestigde, blaast 10 kaarsjes uit!

  Het bedrijf MODECO op het bedrijvenpark van Beauraing viert zijn tiende verjaardag. Zowel voor de inplanting als voor zijn verdere ontwikkeling heeft het bedrijf een beroep gedaan op het team van het BEP. Een terugblik op hun succesvolle parcours!

  Lees meer
 • Twee nieuwe inhuldigingen op bedrijvenparken in Namen

  Op vrijdag 30 september 2022 stonden er niet één, maar twee inhuldigingen op het programma op bedrijvenparken in de provincie Namen. In de kijker: de investering van Carlier Bois en de nieuwe kantoren van Esquisse!

  Lees meer
 • Inhuldiging van nieuwe groene ruimte op het bedrijvenpark van Fernelmont

  Op zaterdag 17 september 2022 werd de 'talweg'* in de perimeter van het bedrijvenpark van Noville-Les-Bois officieel ingehuldigd door het gemeentebestuur van Fernelmont.

  Lees meer