Nieuws

Een ambitieus project aan de ingang van het bedrijvenpark Ecolys®

business-centre-actibel-2018

Het project van het Ecolys® Actibel Business Center beslaat een terrein van meer dan 3 ha, aan de ingang van het park Ecolys®, tegenover het gebouw van Carlier Bois. Het gaat om een multifunctioneel gebouw van 30.900 m² op vijf verdiepingen dat ruimte moet bieden aan:

  • de ROPS-veilingzaal op twee verdiepingen;
  • een Business Center van 10.500 m² met variabele kantooroppervlakken;
  • zalen voor meetings, conferenties, evenementen, … tot 600 m²;
  • een brasserie-restaurant voor 300 gasten;
  • een hotel van 120 kamers, dat de stad Namen extra ademruimte zal geven voor het onthaal van grote groepen (internationale beurzen, evenementen zoals het KIKK Festival, …);
  • 700 parkeerplaatsen;
  • maar ook een gedeelde werkzone en een fitnessruimte voor de gebruikers van het gebouw.

 

Bedrijven aantrekken voor zowat 400 extra banen

Een dergelijk vastgoedcomplex zal zeker nieuwe bedrijven overtuigen om zich in Namen te vestigen. De kantoorruimtes zullen voor een redelijke huurprijs beschikbaar zijn vanaf 2018. Neem alvast inlichtingen!

Bij het ontwerp van het ensemble werd rekening gehouden met de milieugerichte koers die het bedrijvenpark Ecolys® vaart (energiebesparing, productie van hernieuwbare energie, waterrecuperatie, alternatieven op het vlak van mobiliteit, slowfood en korte ketens, …). Deze aanpak gaat gepaard met een doelbewust streven naar meer welzijn voor de werknemers, naar aangename plekken om samen te komen, naar het creëren van een positieve sfeer, …

Het lijdt geen enkele twijfel dat dit project echt zal bijdragen tot de opmars van Ecolys® en ruimer ook van Namen en van een ‘winnend’ Wallonië.

 

Wat is Actibel?

Actibel oefent activiteiten uit in verschillende segmenten van de vastgoedsector: verkoop/verhuring van onroerend goed, schattingen, advies, vastgoedinvesteringen, vastgoedpromotie (nieuw en renovatie) in het stadscentrum en rond Namen, voor woningen, kantoren en handelszaken, huur- en vermogensbeheer, enz. De groep wou al haar filialen op één locatie bij elkaar brengen, samen met de veilingzaal Rops die goed gekend is bij de Namenaren en bij de beroeps van de sector, in en buiten Europa.

UNE QUESTION UNE DEMANDE ?
Contactez-nous !

Les champs marqués d'un * sont requis.