Nieuws

Ontdek ons programma van activiteiten op onze website Bep-entreprises.be (in Frans)

 • Een project uitbouwen in Namen? Contacteer ons!

  2021 was een topjaar voor de verkoop van terreinen en de oprichting van nieuwe bedrijven in de provincie Namen. En 2022 belooft nog uitzonderlijker te worden. Daarom zal het BEP 240 ha extra op de markt brengen tegen 2026.

  Lees meer
 • FLASH INFO 📢 Bij TRAKK komen er twee kantoren vrij voor succesvolle start-ups van de toekomst!

  TRAKK is een creatieve hub in het hart van Namen en wordt gedragen door drie partners: het BEP, KIKK en de Universiteit van Namen. De multidisciplinaire ruimte is een hotspot waar de culturele, creatieve en digitale sector samenkomen. Ook jij bent er welkom!

  Lees meer
 • Een hele reeks inhuldigingen op Ecolys!

  Heel wat nieuwe bedrijven openen hun deuren op Ecolys®. Het bedrijvenpark voor duurzame ontwikkeling in Namen verwelkomt met veel plezier: Fabrique Circuit Court, La Ressourcerie namuroise, het Business village Ecolys by Actibel en de Cluster Eco-Construction.

  Lees meer
 • Ecolys®: een duurzaam bedrijvenpark om te (her)ontdekken

  Op vrijdag 24 september organiseert het BEP een opendeurdag voor al wie het bedrijvenpark Ecolys® wil (her)ontdekken. Twaalf jaar nadat het park werd aangelegd, hebben 17 bedrijven er hun intrek genomen, goed voor een 500-tal jobs. De integratie van milieuaspecten en de stedenbouwkundige voorschriften die bij de aanleg van Ecolys® werden gevolgd, zullen als voorbeeld dienen voor andere bedrijvenparken.

  Lees meer
 • Mecalys: een aantrekkelijk bedrijvenpark

  Er komen veel aanvragen binnen om zich in Mecalys (Andenne/Fernelmont) te vestigen: kleine en middelgrote ondernemingen vinden er een zeer toegankelijke en goed uitgeruste site, in dynamische gemeenten die de economische ontwikkeling ondersteunen.

  Lees meer
 • Het park Care-ys en Silver Economy by BEP

  Bent u als bedrijf actief in de 'silver economy', in gezondheid in het algemeen of in technologieën die verband houden met de vergrijzing van de bevolking? Dan is het nieuwe bedrijvenpark Care-ys u op het lijf geschreven. Het is een stedelijk én technologisch project: stedelijk door de nabijheid van het centrum van Namen en technologisch door de partners van het BEP.

  Lees meer
 • Goed nieuws: bedrijven blijven investeren in Ecolys®

  De gezondheidscrisis die in 2020 begon heeft ook de bedrijven niet gespaard. Gelukkig slaagde een groot aantal onder hen erin zich verder te ontwikkelen. Zo hebben bedrijven uit verschillende sectoren de stap gezet om zich in het bedrijvenpark Ecolys® te vestigen: bedrijven actief in duurzaam bouwen, voeding, de industrie 4.0, ... Hieronder maakt u kennis met enkele van hen!

  Lees meer
 • DIE NAAMSE TECHNOLOGISCHE BEDRIJVEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

  Deze Naamse bedrijven bieden efficiënte oplossingen in de huidige crisistijden. Het gaat van sneltests tot ontsmettingssystemen, langs meer zelfredzaamheid van personen in onder meer ziekenhuizen ... Volg deze vernieuwers die nooit bij de pakken blijven zitten en eens te meer hun dynamisme bewijzen.

  Lees meer